Aanmelding NKF 2019-2020

Meld je koor onderstaand aan voor deelname aan de Provinciale NKF Evenementen. Je kunt daarbij kiezen voor:

  • Competitiedeelname met NKF Beoordeling, of
  • Festivaldeelname zonder NKF Beoordeling.

Festivaldeelname zonder NKF Beoordeling is nieuw deze editie. Het is een deelname ZONDER officiële NKF Beoordeling, speciaal voor koren die een het zingen bij het NKF graag willen willen ervaren en wel graag adviezen voor verbetering willen ontvangen, maar niet mee willen doen in de competitie. Je ziet dan af van een officiële NKF Beoordeling, maar ontvangt wel de “Tips & Tops” van de jury als terugkoppeling waar je verder mee kunt groeien.

Alleen koren die gevestigd zijn in de betreffende Provinciale NKF Competitie en op de dag zelf daaraan deelnemen komen in aanmerking voor de Provinciale Wisseltrofee “Het Beste Koor van Provincie”. Bij deelname buiten de eigen vestigingsprovincie van het koor krijg je wel mogelijk om een officiële NKF Beoordeling te verkrijgen.

Alle winnaars van de Provinciale NKF Competities ontvangen conform de voorwaarden uit het wedstrijdreglement een kosteloze deelname aan de landelijke NKF Finale op zaterdag 6 juni 2020. Per provincie kunnen aanvullende (gesponsorde) wisselende deelprijzen beschikbaar gesteld worden.

Kijk op Deelname NKF voor de kosten en algemene voorwaarden voor deelname. Lees voor aanmelding: REGLEMENT NKF 2019-2020

Fout: Contact formulier niet gevonden.