Het beste koor van Limburg

Meld je koor onderstaand aan voor deelname aan de Provinciale NKF Competitie Limburg op 7 en 8 oktober 2017 in het Theaterhotel De Oranjerie in Roermond!

Naast de officiële titel “Het Beste Koor van Limburg” en de bijbehorende wisseltrofee wordt de Limburgse winnaar van de Provinciale NKF Competities Limburg uitgenodigd voor deelname aan de landelijke NKF Finale op zaterdag 2 juni 2018.

VNK Limburg is samenwerkingspartner van het NKF in Limburg. 

Vanuit ondersteuning door VNK Limburg en Huis voor de Kunsten Limburg geldt voor deelnemende Limburgse koren een afwijkende deelname fee. Kijk op Deelname NKF voor overige de algemene voorwaarden voor deelname aan het NKF. Zie Digitale Beoordeling voor een toelichting en de voorwaarden voor deelname middels een videopresentatie. Lees voor aanmelding: REGLEMENT NKF 2017-2018.


Aanmelding voor NKF Limburg: klik hier!

Voor Limburgse koren geldt een aparte inschrijvingsprocedure voor deelname aan de provinciale competitie van het NKF: De Provinciale NKF Competitie Limburg is vanuit een samenwerking met VNK Limburg en Huis voor de Kunsten Limburg een vast onderdeel geworden van de Limburgse Koordagen. Limburgse koren kunnen zich daarom uitsluitend inschrijven via: de aanmeldingspagina van de Limburgse Koordagen 2017!