Deelname NKF 2017-2018

Hier kun je jouw koor aanmelden:

NOORD-NEDERLAND (GR-FR-DR)  | OVERIJSSEL  |  NOORD-HOLLAND  |  ZUID-HOLLAND

Deelnamekosten NKF 2017-2018
Deelname aan het NKF 2017-2018 is afhankelijk van de grootte van het koor en is opgebouwd uit twee onderdelen:

  • 150 euro voor deelname aan de competitie, inclusief een NKF Basis-coaching
  • 5 euro entree per koorlid (normale entreeprijs is 10 euro).

De deelnamefee is inclusief een professionele NKF Basis-coaching en geeft bovendien bij het winnen van de provinciale competitie kosteloos recht op deelname aan de landelijke NKF Finale in mei/juni. De koorleden kunnen het hele korenfestival op die dag als reguliere bezoeker bijwonen.

Entreeprijs voor koren die deelnemen middels video-opname
De entreeprijs voor koorleden is uiteraard niet van toepassing op deelname met eigen video-opname. Leden van deelnemende koren via video-opname die de Provinciale NKF Competitie willen bezoeken, zullen echter wel de volledige entreeprijs moeten betalen. Indien een koor na videodeelname tot de Landelijke NKF Finale wordt toegelaten, wordt per koorlid de entreeprijs met korting alsnog in rekening gebracht.

Deelname officieel na aanmelding én betaling
Maak het totaalbedrag over op IBAN NL 31 RABO 0180 7160 26 t.n.v. Stichting Nederlands Koorfestival o.v.v. de provincienaam en de naam van je koor. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier én betaling is je deelname officieel.

Let op!
Refund bij minder deelnemende koorleden is niet mogelijk, wel kan voor extra koorleden tot uiterlijk twee weken voor de opgegeven competitie de kortingsprijs van 5 euro p.p. bijbetaald worden door een overboeking o.v.v. de provincienaam en de naam van je koor. Daarna geldt ook voor extra leden boven het opgegeven aantal de normale entreeprijs van 10 euro.

Naast de Provinciale Wisseltrofee “Beste Koor van de Eigen Provincie” ontvangen alle winnaars van de Provinciale NKF Competities als hoofdprijs een kosteloze deelname aan de landelijke NKF Finale in mei/juni 2018. Per provincie kunnen aanvullende (gesponsorde) wisselende deelprijzen beschikbaar gesteld worden.

Lees voor aanmelding: REGLEMENT NKF 2017-2018

Informatie: Marcella van der Heijde, bestuurssecretariaat: info@nederlandskoorfestival.nl.
Kijk voor alle actuele informatie regelmatig op www.nederlandskoorfestival.nl en volg onze Facebookpagina en de NKF Nieuwsbrief.